Le rántjuk a leplet a modern konyhaművészetről!

Rólunk

Mike Balázs

Mike Balázs

Sziasztok! Mike Balázs vagyok, grafikával kezdtem majd lett belőle szakácskodás és valahol ennek a kettőnek szerelem gyermeke lett az “új” hivatásom.: ételek fotózása.
Lassan tíz éve dolgozok szakácsként; plázás hamburgerestől kezdve dolgoztam már ikonikus hazai étteremnek, de megfordultam Görögországban, Angliában valamint a Francia partokhoz közel eső csatorna-szigeteki Hermen is ahol egy nagy múltú szállodának( Victor Hugo kedvenc búvóhelye volt) modern francia konyháján dolgoztam. Itt ismerkedtem meg Norbival és jött annak az ötletnek a terméke amit most a kezedbe tartasz.
Szeretnénk olyan receptekkel kedveskedni amik egyszerűek, látványosak és biztos sikerélménnyel jár majd elkészítésük.

Kriczki Norbert

Kriczki Norbert

Üdvözlök minden újdonsült olvasót! Kriczki Norbert vagyok kis országunk nemrégiben hazatért vándor fia. Jómagam és Mike Balázs kollégámmal közösen fogunk dolgozni azon, hogy önöknek bemutassuk hogyan főznek határainkon kívül és belül manapság. Friss élénk és mindenek előtt ízgazdag ételeket fogunk bemutatni. Jó magam már lassan 10 éve hordom a vendéglátás koszos és sokszor nehéz bakancsát. Haza térésem után viszont úgy döntöttem, hogy Angliában megszerzett tudásomat inkább átadni szeretném mint másnak dolgozva kamatoztatni. Angliai kiruccanás alatt találkoztam Balázzsal is.

fotót készítette : Kriczki Norbert